10 aug. 2023

Vänstermänniskor - vad är det?

 

Vad är "vänstermänniskor"?
Svar: Det är två grupper av människor i klump - en gynnad som parasiterar på den missgynnade delen av den egna gruppen.
De missgynnade är den befolkning som genom indoktrinering cementerats i sin roll som "arbetare". Denna grupp hytter med näven och demonstrerar för arbetarklassens rätt den 1:a Maj. De har köpt vänsterideologernas indoktrinering och har accepterat sin roll som "arbetarklass" och i denna roll lever de från vaggan till graven - och de håller varandra på plats genom glada tillrop som: "Bliv vid din läst" och "Maten tystar mun".
De kommer aldrig att försöka bryta mönstren och konkurrera om platsen vid köttgrytorna där socialismens grupp två - sitter.
Den andra delen av socialismens två grupperingar - är den parasiterande gruppen. Det är den grupp som tjänar på att "arbetaren" accepterat sitt öde och gett upp alla försök att lämna denna status.
Parasiterna inom socialismen är den självutnämnda "eliten" av socialisterna och är de som tar sig rätten att klättra på karriärs-stegen och föra arbetarens talan i maktens korridorer. Och för detta erhåller de sin lön i form av till exempel politikerarvoden från skattkistan som utgörs av arbetarnas samlade slit.
DET är socialismen.
HÄR https://www.rabiata.com/.../historien-bakom-dimridaerna.html har jag skrivit om socialismens historia och ursprung - dess sanna inre kärna.
Och här nedanför får ni en överblick av nutida socialistiska lögner som gynnar den parasiterande delen av socialismens tillskyndare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar