10 aug. 2023

Världsläget - min analys.

 

Här är min analys av världsläget.
Kriget är en distraktion från vad som EGENTLIGEN pågår.
USA strider för sitt världsherravälde men DE HAR FÖRLORAT DETTA - och det kommer aldrig mer igen.
USA använder Ukraina för att ta emot bidragspengar från Europeiska länder. Tidigare placerades dessa i handelsplattformen FTX - som sedermera visade sig vara ett bedrägeri (gör research) MEN vad FTX främst var, var den näst största ekonomiska sponsoren av Bidens administration, näst efter den ekonomiske torpeden George Soros.
Själva Ukraina-kriget används alltså för att stjäla skattepengar från Europeiska länder - för att rädda Amerikansk ekonomi.
Antingen är inte våra politiker medvetna om detta ELLER så har de blivit lovade avsevärda ekonomiska belöningar för att de möjliggör bedrägeriet och skattestölderna - och jag satsar på det senare.
Efter att FTX bedrägeri avslöjades har man istället börjat placera pengarna i Blackrock som är världens största aktieförvaltare - så bedrägeriet och rånet av den Europeiska befolkningen fortsätter alltså.
Västvärlden HAR REDAN FÖRLORAT detta världskrig - för det ÄR vad det är frågan om -och kontrahenterna är BRICS-länderna mot det fallna USA.
Det är USA som är den store förloraren och det är dödsryckningar vi ser.
De europeiska länderna skulle LÄTT kunna överge USA´s sjunkande skepp och ansluta sig till BRICS men de väljer att INTE göra detta - vilket indikerar att den självutvalda "eliten" av politiker och EU-representanter, samt medlemmar i WEF, World Economic Forum - är DJUPT kriminella. De fortsätter att plundra västvärldens befolkning och använder Ukraina-bedrägeriet som ursäkt för att länsa befolkningen - och SKO sig själva. Det ÄR vad som pågår.
Så - Hur får man ett slut på detta?
Svar: Det Europeiska och Amerikanska rättsväsendet måste kasta den självutnämnda "eliten" av korrumperade "politiker" och andra bedragare inom WEF - i fängelse.
Just nu FÖRSÖKER man att ställa Biden inför åtal - och detta undertiden som västerländsk media fokuserar på att man försöker ställa Trump inför åtal.
Det är bevisat att Biden är grovt kriminell och byggt upp förmögenheter genom flera mutskanadaler i bland annat Ukraina https://frihetsnytt.se/nytt-avslojande-om-korruption.../ men som sagt - västvärlden och dessa lågpannade, lågintelligenta journalister och andra manipulerade representanter inom myndighetsväsende etc fokuserar på rena lögner och förhindrar alltså rättsväsendet från att sköta sina uppgifter. Och naturligtvis är även en stor del av det västerländska rättsväsendet korrumperat.
DOCK kan man fråga sig vad västerlandets journalistkår och andra har att VINNA på att försvara kriminella?? För det är vad de gör när de mörklägger sanningen. Eller är de helt enkelt så lågintelligenta att de inte förstår vad som pågår?
Men - det kommer bara att hålla ett tag och jag förutspår följande.:
Vi kommer att få se många "politiker" och WEF-medlemmar kastas i fängelse inom ett par tre år. Västvärlden har som sagt förlorat kriget mot BRICS som i själva verket är USA´s dödsryckningar.
Hade vi haft sunda och ärliga politiker så hade de till exempel aldrig sökt medlemskap i NATO utan tvärtom - sökt medlemskap i BRICS. Men nu har vi korrumperade "politiker" som alltså skor sig själva. Men, som sagt , detta kommer inte att hålla och vi kommer bland annat att få se Ursula von Der Leyen kastas i fängelse. Hon har redan suttit i rättegångar angående till exempel Vaccinbedrägerier. Som sagt - gör din egen research.
Västvärldens bedrägerier KOMMER ATT avslöjas för alla och en var - och brottslingarna KOMMER ATT få sitt straff,,, men som sagt, dödsryckningarna kommer att bli värre innan det är klart och till exempel har man i England tagit fram ett nytt vaccin att distrahera befolkningen med. Man menar att det kommer en ny "pandemi" men man vet inte vad det handlar om för virus - men man klarar tydligen av att göra ett vaccin mot denna sjukdom??? Det är som sagt en distraktion och de som blandar ihop detta gift ska naturligtvis buras in omgående.
Rättsväsendet kan rimligtvis inte tycka att vi behöver en akt till av denna fars.
Nu är det upp till rättsväsende och militär att agera. Om den svenska militären kunde smeta av sig pride-sminket och fjäderboorna och plocka av sig bögattiraljerna och ta sitt uppdrag på allvar så skulle militären göra som man gör i Afrika nu - vänder sig emot sina korrumperade regeringar.
Afrika har tröttnat på att rånas av fransmän och västvärldens parasiter - och militären sätt stopp för detta. I Afrika har de stöd av Ryssland och BRICS-länderna i detta - och EXAKT så ska även västvärlden hantera situationen med den självutnämnda "eliten" av kriminella som rånar västvärldens befolkning.
 
VERKSTÄLL.
 
Deborah Englund
 

Sam Bankman-Fried and Volodomyr Zelensky

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar