6 maj 2015

Postkodlotteriet bluffar vidare - trots varningar och anmälningar.

Bluff företaget Postkodlotteriet bluffar vidare. Trots varningar och anmälningar vid ett stort antal tillfällen fortsätter Postkodlotteriet bedriva sin kriminella verksamhet. De går in på kundernas bankkonton - utan kundens medgivande, och drar summor kunden aldrig godkänt. Drar pengar för beställningar som kunder aldrig gjort. Vägrar betala igen pengarna. Postkodlotteriet står tydligen över lagar och regler. Tänk om alla företag arbetade på det viset. Det vore en katastrof.


Efter telefonkontakt med postkodlotteriet har situationen förvärrats ytterligare och bluffhärvan växt.
Nu visar det sig att postkodlotteriet tar betalt för "andelar" som kunderna aldrig beställt !!!

De går alltså in på kundens bankkonto och drar pengar för lotter som kunden aldrig köpt! Åtminsone inte frivilligt! Kunderna blir alltså påtvingade lotter de inte vill ha. Och kunderna har heller ingen möjlighet att häva köpet - tycker postkodlotteriet som tydligen lever efter sina egna lagar och regler.

Tänk om allt företagande fungerade så !!!!

Kanske det är så att postkodlotteriet har för avsikt att slå igen sin verksamhet så att de skövlar sina kunders konton en sista gång!?
Har finansinspektionen verkligen gett sitt godkännande till att postkodlotteriet drar pengar från folks bankkonton hursomhelst? Det betvivlar jag.

Dra postkodlotteriet inför rätta - dra tillbaka deras rätt att driva sin spelverksamhet - och LÅS deras tillgångar tills de betalat igen allt de stulit. Varenda krona.

Sprid inlägget. Tack på förhand.

Mer läsning om bluff företaget Svenska Postkodlotteriet HÄR

postkodsbluffen


1 kommentar:

  1. Kan det vara lagligt att lura folk och tjäna hundrader millioner? Ja tydligen om man driver ett skumt företag som postkod millionären.
    Sex månader sedan blev jag lovad garanterat vinst om jag köpte två lotter och inte vann något på sex månader. Jag,dummer, gick på bluffen och köpte två lotter och efter sex månader fick jag besked om att jag hade vunnit!! Gissa vad? Jo två lotter (nitlotter)som skulle vara i två månader!! Det kostade altså inte fuskkodlottehiet fem öre att tjäna ett antal hundra millioner!! Smart bluff men var är de som ska kolla lotterierna?

    SvaraRadera