25 maj 2016

Hårdare tag kontra civilkurage

Det var länge sedan man påbörjade det sociala experimentet i Sverige, ett experiment där Alva Myrdal var en av de pådrivande med sin daghemside´där staten skulle ta över uppfostran av Svenskens barn.
Varför gjorde man det här? Jag har funderat över detta och kommit fram till en teori.
Att Sverige hittills varit neutralt i krig och inte tagit ställning för någon sorts pakt i världspolitiken har bara en orsak; makteliten har velat behålla möjligheten att skövla våra naturtillgångar i form av metaller, skog, vattenkraft etcetera. (innan de kom fram till hur de skulle gå till väga så fick ingen "paxa" våra tillgångar, framförallt inte vi; Det Svenska folket.)
Den korta lilla period kring 1992 då Carl Bildt var statsminister grundlades möjligheten för vilket land som helst att gå in i Sverige och bryta metaller. Först i början av 2000-talet började brytningarna sätta igång på allvar.
Vid det här laget hade fostran av den mesige, ryggradslöse Svensken nått sin fullbordan och hon - svensken - var mogen för att köras över så att Moder Svea - utan den svenske medborgarens motstånd - skulle kunna skövlas på sina naturtillgångar. (med Carl Bildt som personlig vinnare med omfattande innehav av aktier i just naturtillgångar)
När alliansen tillträdde regeringsuppdraget 2006 med Fredrik Reinfeldt som statsminister öppnade man dörrarna för en omfattande invandring. Även detta enligt planerna.
Nu skulle blickarna riktas bort från Svenska Naturtillgångar och den mesige Svensken skulle istället fokusera på den omfattande migrationen.
Idag sitter Fredrik Reinfeldt som ordförande för för Extractive Industries Transparency Initiative (EITI). EITI är ett internationellt samarbete där 51 länder arbetar för ökad öppenhet kring handel och förvaltning av naturresurser. Allt enligt planerna. Han har alltså det yttersta ansvaret för vad som händer med varje lands naturtillgångar. (Och troligtvis är vi skyldiga arabländerna så mycket pengar så när Fredrik Reinfeldt kommer med förslaget att vi sätter våra naturtillgångar i pant till våra långivare - då kommer Ulven i fårakläder att framstå som en "räddande ängel".)
Detta sker i samband med ingåendet av såväl TTIP där stora bolag ska kunna ställa länder till svars för att de förhindrar Storföretagens vinstuttag. Dvs tanken är att företagen ska kunna skövla våra naturtillgångar utan att vi ska kunna stoppa dem. OCH detta sker i samma veva som man ingår ett avtal med NATO, idag den 25 Maj 2016.

Nå - vad har detta med ryggradslösa Svenskar och Migration att göra!?
Svenskarna har fostrats till att bli ryggradslösa mesar. Politikerna har låtit våldsamheterna eskalera på våra gator med våldtäkter och bilbränder så; Vad händer då?
Svensken börjar efterfråga hårdare tag!  Och det är HELT enligt planerna hos den sjukligt giriga "eliten". Svensken och världens befolkning har varit utsatta för deras, "elitens", kaos och börjar nu efterfråga polisiära och militära insatser. Vad svensken inte förstår är att just dessa insatser i slutänden kommer att vändas mot henne själv. NÄR (inte om) Svensken protesterar mot "elitens" giriga plundrande - kommer Polis och Militär vända sig mot gemene man - protester mot orättvisor, korruption, ren kriminalitet och stölder ("elitens" kriminalitet) kommer att vara omöjligt - och de "hårdare tagen" kommer att riktas mot medborgarna själva. Mer information om den självutnämnda och kriminella "elitens" giriga planer och orsaken till politikernas flathet finns att tillgå via Filosofiforum och deras tråd; Skäl för makthavarna att bevara och öka brottsligheten.

Världens befolkning har gått i fällan. Nu gäller det bara att väcka den sovande befolkningen och se till att människorna slutar springa ärenden åt en självutnämnd djupt kriminell "elit" - för de är FÅ - vi övriga är många och det är dags att vi dammar av våra gamla vikingatakter och visar vårt civilkurage, vart skåpet ska stå och vart sjukligt giriga människor ska sitta; bakom lås och bom.

Deborah Englund

stöld


1 kommentar:

  1. Bra talat. Minns vad kontroversiellt då Jan ifrågasatte sina föräldrar. Långt värre än att svära i kyrkan. Deras främsta uppgift var att splittra familjen därmed folket. Jag kallar det baklängespsykologi. Sossarna har delat ut sina bidrag med ena handen o knivhuggit med den andra.

    SvaraRadera