24 feb. 2015

ICA bankens och Genworths försäkringar. Varning för bluff.

 ICA, ICA, ICA,,,den gamle ICAnder skäms,,,av flera anledningar;

Vi har till exempel ICA och svågerpolitiken
och så har vi ICA och försäkringsuppläggen;

ICA banken erbjuder diverse försäkringsavtal. Olycksfallsförsäkringarna lovar höga ersättningar och det är enkelt att teckna ICA bankens försäkringar. Problemet är att de lovar runt och håller tunt.
Försäkringsbolaget som ICA banken ingått sina försäkringsavtal med Genworth får dåligt betyg av sina användare världen över. Här ytterligare exempel från Genworts försäkringstagare. "Stay away from Genworth ! The worst insurance company I ever dealt with"

Genworths verkar efter några sökningar på Google (Genworths reviews) vara mer intresserade av aktievinster än sina försäkringskunders väl och ve. Dessa strävanden efter vinster torde väl även vara ICA Bankens främsta strävan varför denna symbios ter sig naturlig. Dock bör man som kund ta varning då det är en symbios som ger dålig eftersmak.

Man frågar sig när ICA Banken förlorade sin serviceanda och kundvänlighet eftersom det är uppenbart att den har fått ge vika för girigheten. Även Genworths serviceanda lyser med sin frånvaro, de är långsamma i sin hantering, nonchalanta och arroganta och när du väl får ditt utslag gällande dina försäkringsanspråk så kommer du att inse att du tecknat försäkringen i onödan. Du har betalat för luft.

Det är enkelt att teckna ICA Bankens försäkringar och det, i kombination med de höga ersättningsnivåerna de lovar sina försäkringskunder, gör att man faller i fällan.
När man tecknar olycksfallsförsäkringarna står det i försäkringsvillkoren att man ska fylla i en hälsodeklaration. Någon sådan skickas aldrig. När man däremot begär att få ut på försäkringen kommer kraven på hälsodeklaration och när den väl är ifylld får man efter lång väntan avslag av olika skäl.
Genwoth är även kända internationellt för att oförberett förändra försäkringarnas villkor så att kunderna alltid är de som drar det kortaste strået.
Detta torde vara den sorts metoder som berättigar en klassifikation som; BLUFFÖRETAG.

Tittar man på vad Genworths investerare fått stå ut med när det gäller den kraschade aktien så kan man om man vill ha viss förståelse för delas fula metoder.

Nonchalansen och girigheten har spridit sig som en kräftsvulst hos ICA Banken, det vet jag som varit kund hos dem.


Jag menar att; Du kanske har tur och lyckas bättre än vad dessa företags tidigare kunder har gjort med sina försäkringsanspråk, men det är onödigt att chansa.
Jag avråder bestämt från att teckna försäkringar med ICA Banken - åtminstone om du vill vara säker på att få det skydd som du tror dig betala för.
Vill du vara tryggt försäkrad så ska du se dig om efter ett etablerat, seriöst försäkringsbolag som fått god renome från sina försäkringstagare; ICA Banken och Genworth passerar nämligen inte detta test vid en kvalitetskontroll - och jag VARNAR för ICA Bankens försäkringar.

Och glöm inte att läsa om ICA´s övriga affärsupplägg i artikeln om ICA och svågerpolitiken.

Deborah Englund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar