5 mars 2015

Supervalårets pris.

Sverige - världens goda samvete och Humanistisk Stormakt har betalat ett högt pris för sin egenrättfärdiga dumhet.
Det var aldrig av kärlek till den lidande omvärlden man gick ut med att man var denna "godhjärtade" stormakt utan det var för att vinna röster i Valet 2014.
Fredrik Reinfeldt var ärlig då han sa att Sverige inte skulle ha råd med några framtida reformer men att släppa godhetskomplexet var det inte fråga om utan man accelererade den vansinniga asylpolitiken ytterligare och avancerade i sina ambitioner att köra Svensk ekonomi i botten. Det handlade nämligen inte om den svenska godheten utan det handlade om röster i Valet.
Man hade en strategi men för att förstå den behöver vi gå bakåt i tiden.

Sverige hade fått på sitt ansvar att leva upp till EU´s miljömål och för att göra detta vände man sig till Miljöpartiet som antogs vara det parti som hade mest ideer på Miljöområdet.
Vad Alliansen inte visste då var att Miljöpartiet är ett överflödigt parti som inte har något större Miljöengagemang än vad som borde vara kutym inom alla partier.
Jag har tidigare varit medlem i Miljöpartiet och det var under en av deras kongresser som jag fick mig denna insikt till livs.
Miljöpartier består av miljöintresserade individer från olika partiriktningar, människor som precis lika gärna skulle kunna vara Vänsterpartister som Moderater men valt att fokusera sitt Miljöengagemang under Miljöpartiets paraply.
Dock - vad jag la märke till under konferensen var att Den allra yttersta Vänsterfalangen är den  mest aktiva gruppen i partiet. Detta visste inte Alliansen när de räckte ut handen till Miljöpartiet för att lämpa över EU´s Miljömål i händerna på dessa.
Och Vänsterfalangen, med Mehmet Kaplan i spetsen, tog tillfället i akt och ökade på takten i Migrationspolitiken. Mehmet Kaplan som är djupt engagerad i Palestinafrågan och har varit med på Ship till Gaza gick i bräschen för vad som bara nån månad efter Valet skulle leda till att Svensk regering godkände Palestina som stat i Oktober 2014.
Vad som hände på vägen var att Alliansen som räckt ut handen till Miljöpartiet glömde den egentliga orsaken till att man gjort det i första hand.

Reinfeldts aversioner mot Sverigedemokraterna fick dock bistånd av Miljöpartiets oreglerade invandringsvansinne. Man såg att stödet för Sverigedemokraterna ökade i takt med att flyktingströmmarna och kriminaliteten ökade.
Nu stog man vid ett vägval inför Supervalåret;

1: Skulle man skruva ner flyktingmottagandet till mer realistiska nivåer och ta ansvar för de invandrare som behövde integreras i landet? Och på så vis ge Sverigedemokraterna rätt

eller
2. Skulle man fortsätta bedriva Europas mest extrema Flyktingpolitik - och få Sverigedemokraterna att framstå som Den Onde?

Man valde att gå den andra vägen eftersom alternativ 1. att stoppa flyktingflödet inte var ett alternativ för då skulle man ge Sverigedemokraterna rätt i deras kritik och dessutom riskera att få dem att framstå som det bästa, mest realistiska och trovärdiga partiet inför Valet 2014. Den risken ville inget av de övriga partierna ta.

Alltså valde man vägval nr 2;  att fortsätta den inslagna vägen med ett överdimensionerat flyktingmottagande och att få Sverigedemokraterna att framstå som det Onda Partiet.

Vilket skulle visa sig vara en misslyckad strategi som dessutom skulle komma att stå landet dyrt.

Temporärt skulle det fungera men till priset av att kostnaderna för flyktingmottagandet skenade och kriminaliteten eskalerade.

För att man skulle lyckas med sin strategi att göra Sverigedemokraterna till det Ondskefulla partiet anlitade man nättroll som la sig i diskussionerna på sociala media. Med fingerade namn och tecknade figurer som porträttbilder kommenterade de alla kritiska inlägg och kommentarer med skällsord och uttryck som rasist, nazist och fascist - och skrämde därigenom upp den intet ont anande svensken så att svensken inte vågade uttrycka en realistisk, ifrågasättande, åsikt överhuvudtaget av rädsla att bli stämplade av lobbyist-trollen.
Med hjälp av Media intensifierade man smutskastandet av alla som var oroade för den orimliga flyktingpolitiken och la därmed sordin på all rimlig debatt, alla frågeställningar och kritik och alla möjligheter att ta välgrundade, mogna beslut.

Den mesta energin gick åt till att få Sverigedemokraterna att framstå i dålig dager. Det lades mer kraft och resurser på detta än på att lägga fram sin egna politiska vision.
Sverigedemokraterna demoniserades - och att man la alla dessa resurser och alla dessa krafter på just detta bevisar att Sverigedemokraterna var det stora hotet - och det enda partiet som verkligen hade Sveriges bästa som mål.

Vid första anblicken kan det se ut som att planen var listig, man skapade Decemberöverenskommelsen och gick ihop i en sjuklverallians men faktum är att vid lite eftertanke visar det på exakt motsatsen; en svag, undermålig regeringskonstellation utan bärande Vision för Det Svenska folket, utan hållbart ekonomisk politik.
Nu har man övergett överskottsmålet som en del i sin maktlystnad.
Sverige har vant sig vid att en Socialdemokratisk regering städat upp i finanserna för att sedan lämna över till en högerregering när Svenskarna är nöjda och belåtna.
Nu undviker man den varianten av ekonomisk politik dels därför att en ohejdad invandring omöjligt kan fungera med själva målsättningen om att åstadkomma ett överskott - och dels därför att man genom en sådan kompromiss gör alla de sju partierna nöjda och dessutom grundlägger den bästa försäkringen för att Decemberöverenskommelsen ska hålla även efter Valet 2018.
Detta är dock en fåfäng förhoppning.
'Varför?

Jo - därför att Massinvandringen till Sverige kommer att ruinera de svenska finanserna.
Det finns nämligen en liten detalj som Decemberöverenskommelsens maktlystna politiker har glömt, den lilla detaljen är; Verkligheten.

Verkligheten går inte alltid önsketänkandet tillmötes, Verkligheten har nämligen en tendens att gå sin egen väg - oavsett vilka strävanden fåfänga och maktlystna politiker har.
Politiker som inte har landets och befolkningens bästa för ögonen glömmer bort vilken den verkliga uppgiften är; nämligen ge sina uppdragsgivare - det Svenska folket - mesta möjliga utdelning för de gemensamma skattemedlen. Detta fungerar inte idag. Det får vi åtskilliga bevis på dagligen.
Eftersom Val-kalabaliken nu lagt sig så tillåter sig medierna återigen att glänta på dörren till den verkliga sanningen om landets tillstånd - och den rapporteringen skvallrar om ett katastrofalt misslyckande.
I detta nu rapporterar man på TV att väljarstödet sjunkit för såväl Miljöpartiet som Regeringen.
Dock har inte heller Media skonats från kostnaderna för sitt hycklande och sitt svek mot läsarkåren och svikit sitt uppdrag som den tredje statsmakten och uppdraget att granska maktutövandet och politiken.  Ett flertal tidningar har gått i konkurs efter valet. Det är priset för sveket.

Strategi nr 2; att göra Sverigedemokraterna till det ondskefulla partiet - fungerade temporärt - men faktum är att Verkligheten kommer att utvisa att den strategin inte bara kör förtroendet för sittande regering i botten och ruinerar landets ekonomi  - utan dessutom gör att Sverigedemokraterna har stor chans att stå som enda vinnande parti vid Valet 2018 eftersom strategi 2 har en tydlig konsekvens; Decemberöverenskommelsens parter har, oavsiktligt, bundit ris åt sin egen blå,grön, röda politiska rumpa - och Svenska folket kommer att hålla i riset förr eller senare.

Deborah Englund
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar