2 sep. 2022

Svensken ska bli fattigare säger politikern - som blir rikare.

Riksdagshuset är ett cirkustält i cement fyllt av pajjaser, tjuvar och rövare som arbetar fram olika sätt att så effektivt som möjligt höja "skatterna" (råna befolkningen) för att därefter länsa skattkistorna på olika sätt. De snillrika ideerna avlöser varandra: Först hade vi flyktingströmmarna då en bilhandlare kunde tjäna storkovan på att proppa in invandrare i en ensligt belägen kåk i Norrland som bilhandlaren kommit över för en spottstyver. En strålande affär - men ingen klok människa skulle komma på tanken att köpa en bil av sammalunda bilhandlare. 
Nästa sätt att länsa skattkistorna var att pajaserna investerade i läkemedelsaktier och därefter kunde göra vinster på alla de vacciner som köptes in - för skattepengar - till den toalettpappershamstrande skiträdda befolkningen. Men så började antalet som ville bespruta sig att dala och då kom nästa snillrika ide: Ukraina-kriget.
Från en dag till en annan vad Covid-förkylningen som bortblåst. Nu ska skattepengarna forslas till Ukrainska banker, banker som finns i ett land som sedan länge är känt för att vara värlens mest effektiva penga-tvättmaskin. 
Så återigen lyckas man lägga undan skattepengar till sig själva. Rånet är genomskinligt. Samtidigt som man säger att det svenska folket ska bli fattigare så har man tydligen råd att sponsra tjuv-och-rackarlandet med miljarder till vapen! Då är man inte lämpad för riksdagshuset. Ockupanterna av sammalunda avslöjar i och med detta att de inte har ockuperat riksdagshuset av kärlek till det svenska folket - utan för att sko sig själva.
Man talar om för dig att du ska bli fattigare och samtidigt skickar man ytterligare miljarder till världens mest korrumperade tjuv-rackar-land. Ett uppenbart rån. 
Och man inbillar dig att i Sverige ser politiken sådan ut att höger- och vänsterblock står och tippar så jämt, så jämt,,, och så har det alltid varit i Sverige rött och blått är så jämt så jämt,,,och antalet väljare som tröttnat på pajaserierna och väljer ett ÖVRIGT PARTI har i statistiken gått ner med 0,5 procentenheter och utgör nu endast 1% av befolkningen. Det stämmer inte med min statistik och därför förstår jag att all statistik rörande det svenska folkets planer för cirkustältet i cement - är lögn.
I den lilla byn där jag bor har jag inte träffat någon som berättat om att de ska rösta på något av de etablerade partierna utan i den här byn röstar man på Medborgerlig Samling, Knapptryckarna och Alternativ för Sverige. Ja situationen är faktiskt så desperat att sossarna till och med nödgats sätta upp skyltar med lögnaktig reklam i denna normalt så ingrott socialdemokratiska by. Det beror troligtvis på att de känner till den SANNA statistiken. Den säger att pajaserna i cirkustältet av betong - har INTE folkets stöd. Inte överhuvudtaget. 

 Deborah Englund 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar