20 nov. 2015

Marknadskrafterna slukar Världen. Nu MÅSTE vi stoppa dem.

Som bosatt i Norrland ser jag girighetens käftar gå över våra vackra landskap.
Svenskarna sitter som i Trans framför TV-apparaterna och låter kapitalismens käftar tugga ostört. Detta är förrödande. Jag har tidigare skrivit om den mystiske man som varnade  för denna utveckling. Och nu varnar jag er.
Dessa kapitalistiska monster har förlorat allt grepp om Livets värden. Girigheten är så djupt rotad att de inte förmår att inse det sjuka i sin egen girighet. De gräver djupa hål i världen och är beredda att gå i döden för att släcka sin avgrundsdjupa törst efter mera pengar. Men vad ska de med dessa pengar till när all vacker natur skövlats. Vart ska de då åka på semester för att finna en lisa för sin själ.
De naturtillgångar de skövlar är INTE deras - de tillhör Planeten Tellus - vår Värld.
Vi måste stoppa dessa krafter.
"Satan kommer allenast för att stjäla, slakta och förgöra"
Nu har vi inte råd att vara naiva längre. Vi måste vakna. Vi måste stoppa förödelsen. Kapitalistiska och giriga hejdukar som saknar all form av respekt för Livets Värden och Miljöns gränser - måste stoppas. De måste fängslas och oskadliggöras. Detta är allvar.
Vakna NU!!!
Människorna bakom slaktandet är Psykopater och de är livsfarliga för hela världen, för DIG personligen. Jag har skrivit om psykopater här.

Girigheten lurar även djupt inom DIG, dold bakom narcissismen lurar själviskheten - den egocentrering Världen inte har råd med längre. Nonchalansen inför Egocentreringens krafter KOMMER ATT ta livet av oss alla. Miljöförstöringen kan ICKE fortsätta längre. Vi MÅSTE ändra livsstil annars kommer vi ALLA att gå under. Bryter man mot Naturlagarna - så måste man ta konsekvenserna. Bryter vi mot lagar - blir vi DÖMDA - och får uppbära STRAFF - var och en av oss. INGEN kommer undan.

Folken vredgades, men din vredes dag har nu kommit, och den tid då de döda skola få sin dom, och då du skall löna dina tjänare profeterna och de heliga och dem som frukta ditt namn, både små och stora, och då du skall fördärva dem som fördärva jorden

Vi kan inte blunda längre. Ondskan sover aldrig.


Deborah Englund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar